Nye indlæg

Kategorier

 
 
 

Foredrag om Reiki healing

27-11-2016 12:05
Foredrag om Reiki healing


For mange af os går livet rigtig stærkt. Selv om vi godt ved at vi har behov for ro for at kunne blive ladet op, så kræver det meget bevidste valg at vælge denne ro. Valg som kan være svære at træffe, fordi vi hele tiden er i bevægelse. Tankerne står aldrig stille, der er måske noget vi føler vi skal, ting vi skal huske at gøre og måske føler vi, at der skal ryddes op i vores liv og bolig. Nogle gange bliver det hele for meget og kroppen siger fra. Den minder os om, at den måde vi lever vores liv på, er uhensigtsmæssig. 


Kærlighed, accept og stilstand er vores grundværen. Når vi er der, er livet meget nemmere, og alting bliver mere enkelt. Samtidig giver det os mulighed for at mærke os selv og hvad der betyder noget for os.

En enkelt metode til at opleve afspænding og ro er via Reiki healing. Denne smukke healingsform skaber en dyb afslappethed og gør det muligt at komme i tættere forbindelse med os selv, vores behov og hvem vi er.

Onsdag den 7. december kl. 19. kan du høre mere om Reiki healing og det kommende retræteophold på Samsø, hvor fokus er på Reiki healing.
 
Foredraget foregår i Dansk - Indisk Børnehjælps lokaler Borups Allé 29 st. tv. 2200 København N. og koster 50 kr. inkl. kaffe og kage. Tilmelding inden den 5. december til mail@tineelisabethlarsen.dk

Kategori: Nyheder

Kommentarer

  • #1
  • Lis Øllgaard
    30-11-2016 20:58
    Hej du ... jeg vil gerne tilmelde mig med et halvt ben til foredraget onsdag den 7/12. Er nødt til at tage det forbehold, at hvis jeg har det skidt, så springer jeg fra. Er det ok?
    Kh
    Lis


1 

Skriv en kommentar

:

CAPTCHA Image

 
Tine Elisabeth Larsen - All Rights Reserved © Tine Elisabeth Larsen  | Tlf.: 20636074 | mail@tineelisabethlarsen.dk