Meditation for fred

15-04-2017 07:33
Meditation for fred
 
Overalt på kloden sender mennesker hver dag lys og fredfyldte tanker til nær og fjern. Det gør vi også i Livssalonen. Formålet er at sætte fokus på den samhørighed der forener os alle og være med til at sende endnu flere kærlige, glædesfyldte og fredelige tanker til enhver på denne klode.

Meditation for fred den 24. april finder sted i de smukke omgivelser ved Stubber klosterruin tæt på byen Sevel i Vestjylland. I fordums tid rummede klostret flere bygninger, men i dag står en bygning tilbage.

Området er smukt, særpræget og ansporer til eftertænksomhed. For mig har stedet en hel særlig betydning, eftersom jeg som barn ofte legede skjul under hvælvingerne i den smukke ruin, drog på opdagelse i det bakkede terræn eller bare sad og kiggede ud over søerne. Derfor er det naturligt for mig, at benytte netop dette sted til en meditation for fred.

Mød op kl. 18.30 ved parkeringspladsen for enden af Søgårdvej. Medbring gerne en pude og et tæppe. I samlet flok går vi til klosterruinen og efter meditationen tager vi på en stille vandring i området.

Kategori: Nyheder

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

:

CAPTCHA Image

 
Tine Elisabeth Larsen - All Rights Reserved © Tine Elisabeth Larsen  | Tlf.: 20636074 | mail@tineelisabethlarsen.dk