Foredrag ved Tine Elisabeth Larsen

Siden 1997 har jeg afholdt foredrag på skoler, uddannelsesinstitutioner, virksomheder, i kirker, biblioteker, medborgerhuse, foredragsklubber, foreninger m.m.

Jeg holder rigtig meget af at fortælle om de oplevelser jeg har haft, de rejser jeg har været på og de indsigter livet har givet mig, og ikke mindst den smukke healingsform Reiki healing.

Jeg har besøgt Indien stort set hvert år siden 1997. Indien er et af de mest fascinerende lande jeg har været i med enorme kontraster og forskelle. Indien åbner alle sanser og byder velkommen til uforglemmelige oplevelser.

Mine foredrag kan kombineres og er altid ledsaget af billeder og effekter.
Se foredrag ude til venstre. 

Referencer:

"Nykøbing Katedralskole hørte Tine Elisabeth Larsens foredrag om Indien. Tine berettede om sine talrige rejser til Indien, og om hvordan hun oplever Indien på nærmeste hold og ikke mindst om kvindernes status. 

Tine talte i omkring 2 timer om sine spændende og jordnære oplevelser i Indien. De to timer føltes som 45 minutter. Det var højst interessant, fantastisk flot illustreret, og Tine har en helt speciel indlevelsesevne og engagement, som smitter af på os tilhørere. Vi nød foredraget, som i høj grad var informativ og indsigtsgivende. 

Tine talte frit om sine oplevelser med støtte fra en del fotos og billeder fra Indien. Effekten var åbenlys: eleverne fik masser af aktuel viden med hjem og var tryllebundne i samtlige to timer med kun en mindre pause. Vore elever fik endnu mere blod på tanden til at rejse til Indien, hvor vi tager ud den 4. oktober. Tak for et supergodt foredrag og din måde at være på, Tine. Vi medgiver Tine en stor anbefaling for et levende foredrag, som i alle højeste grad har gjort indtryk på vore elever. 

Tak for det!
Jette Nygaard, Nykøbing Katedralskole"

Jeg deltog for nylig i Tines foredrag i Livssalonen med titlen 'Husker du, hvem du er' - udbyttet har været meget meget større, end jeg troede, da jeg gik hjem den aften. De enkle og lettilgængelig værktøjer, vi fik med derfra, har givet mig en helt anden start på dagen og ro og balance, som er guld værd! Mine varmeste anbefalinger til Livssalonens arrangementer. Lis

Se mange flere referencer

 
Tine Elisabeth Larsen modtager fornem anerkendelse

Fornem anerkendelse til Tine Elisabeth Larsen


Tine Elisabeth Larsen, var 2. okt., 2016 inviteret af den indiske ambassade til at tale om Gandhi og Dansk - Indisk Børnehjælp i anledning af markeringen af Gandhis fødselsdag.
FN har til ære for Gandhi udnævnt 2. oktober til International Day of Non-violence og talen berørte da også at behovet for dette fortsat er højaktuelt i verden.
Den indiske ambassadør gav udtryk for sin store anerkendelse og påskønnelse af hendes arbejde med bogen 'Gandhis ven' og det store arbejde i Dansk - Indisk Børnehjælp. Se og hør hele talen her
Jeg har lige hørt Tine Elisabeth Larsens foredrag om Indien og forholdene for kvinder dernede. Dét var en overraskelse af de bedre! Tine er en fængende foredragsholder, som behersker den svære kunst at formidle til UG med kryds og slange i det rigtig gamle system, 13 i det gamle og 12 i det nuværende. Det fås simpelthen ikke bedre!
Tak for det. Læge Sten Oyre
Tine Elisabeth Larsen - All Rights Reserved © Tine Elisabeth Larsen  | Tlf.: 20636074 | mail@tineelisabethlarsen.dk