Reiki healing / Foredrag om Reiki healing
 
Foredrag om Reiki healing v Tine Elisabeth Larsen

Foredrag om Reiki healing

For mange af os går livet rigtig stærkt. Selv om vi godt ved at vi har behov for ro for at kunne blive ladet op, så kræver det meget bevidste valg at vælge denne ro. Valg som kan være svære at træffe, fordi vi hele tiden er i bevægelse. Tankerne står aldrig stille, der er måske noget vi føler vi skal, ting vi skal huske at gøre og måske føler vi, at der skal ryddes op i vores liv og bolig. Nogle gange bliver det hele for meget og kroppen siger fra. Den minder os om, at den måde vi lever vores liv på, er uhensigtsmæssig.


Kærlighed, accept og stilstand er vores grundværen. Når vi er der, er livet meget nemmere, og alting bliver mere enkelt. Samtidig giver det os mulighed for at mærke os selv og hvad der betyder noget for os.

En enkelt metode til at opleve afspænding og ro er via Reiki healing. Denne smukke healingsform skaber en dyb afslappethed og gør det muligt at komme i tættere forbindelse med os selv, vores behov og hvem vi er. Se hvornår det næste foredrag finder sted.

Tusind tak for en sjov, underholdende og inspirerende aften i selskab med nogle dejlige mennesker. Det satte nye tanker i gang og jeg glæder mig til at komme igen. Tilde
Det var en dejlig oplevelse. Gav ro og fred også i morges. Jette
Tine Elisabeth Larsen - All Rights Reserved © Tine Elisabeth Larsen  | Tlf.: 20636074 | mail@tineelisabethlarsen.dk