Kurser / Kursus: Husker du, hvem du er?
 
Kursus Husker du hvem du er, ved Tine Elisabeth Larsen

Til februar kommer kurset 'Husker du, hvem du er?'


Over 4 gange går vi i dybden med dette emne.

Kurset handler om at leve fra sjælen og huske hvem vi er. Kærlighed, fred, barmhjertighed og accept er vores grundessens. Når vi er der, er alt i os og omkring os fredfyldt og smukt.

Vi føler os ikke adskilt fra nogen eller noget, men forbundet med alt og alle. Når vi kigger ud i verden, ser vi skønhed. Et sted med smil, mangfoldighed, overskud og glæde.

Og lige pludselig HOV. Vores ego kalder på os. De mørke skyer trækker sig sammen om os, vi mister kontakten til vores kerne, vores sjæl, og vi havner i frygt og mismod.

Hvordan kan vi vende hjem igen til glæden og freden? Hvorfor er tilgivelse så vigtig, og hvordan bevarer vi 'bevidst kontakt' med den vi dybest set er?

Kurset byder på:
Øvelser, oplæg, meditationer, Reiki healing, m.m.
Alt sammen for at give dig redskaber til, hvordan du kan leve fra hjertet og skabe en glædesfyldt hverdag.


Med afsæt i min teologiske baggrund, mit mangeårige arbejde som Reiki healer og med inspiration fra bl.a. bogen 'Et Kursus i Mirakler', Mary Baker Eddy og Florence Scovel Shinn glæder jeg mig til igen at afholde dette kursus.

Kursusdage:
1. februar, 19. februar, 8. marts og 22. marts.
 
Kl. 18.30 -  ca. 21. 30
Sted: København
Pris: 2100 kr.  

Betaling:
Depositum: 1.000 kr. Restbetaling 14 dage inden kursusstart.
Tilmelding til mail@tineelisabethlarsen.dk
Betaling til Reg. nr. 7031. Konto 0001089984.
Hvis du melder fra til kurset refunderes depositum ikke.


Nogle udtalelser fra tidligere deltagere:

’Jeg meldte mig til kurset ”Husker du, hvem du er” hos Tine Elisabeth Larsen, fordi jeg havde et ønske om at kunne holde mere fast i den, jeg er; uden at være bange for at blive udstødt af fællesskabet. Det har været et helt fantastisk kursus, som har bragt mig i en beroligende nærkontakt med mig selv. Kurset har haft den virkning på mig, at jeg har fundet en større ro i kroppen og i sindet. Jeg sover bedre, jeg bekymrer mig ikke så meget, jeg er fortrøstningsfuld og tænker, ”at det nok skal gå alt sammen”. Efter kurset har jeg oplevet, at jeg er langt mindre styrende og langt mere afventende, og har erfaret et langt større nærvær og en langt bedre tilstedeværelse i verden og sammen med mennesker. Jeg kan meget anbefale kurset ”Husker du, hvem du er’. Hanne

’Jeg har nydt dette kursus - og fået så meget med hjem. Det er et af de kurser, hvor det største input kommer fra en selv - og hvor udbyttet vokser i takt med den indsats man selv lægger. Vi er blevet udfordret på vores syn på verden og på os selv - og fået konkrete og stærke værktøjer med hjem til at gøre en stor forskel i vores egen hverdag og de mennesker, vi har i vores liv. Og til at skabe mere ro i mit liv, skabe rum til mig selv - og til at bearbejde den stress, som mit arbejdsliv tryller frem, hver gang jeg kigger væk et uopmærksomt øjeblik. Hvis alle tog dette kursus, ville verden være et meget bedre sted at være’ Lis

’Kurset har haft en stor betydning for mig, fordi jeg kan mærke, at jeg får det bedre, og bliver mere fokuseret, ved at stoppe op, trække vejret – gå i stilhed – nulstille og bede om hjælp. Jeg kan klart anbefale alle med nysgerrighed at gå i gang med dette kursus. Det skaber forandringer.’ Jette
Tine Elisabeth Larsen - All Rights Reserved © Tine Elisabeth Larsen  | Tlf.: 20636074 | mail@tineelisabethlarsen.dk