Livssalonen ved Tine Elisabeth Larsen
 
Foredrag i Livssalonen

Hvor var det dog en helt igennem vidunderlig aften! Jeg var helt høj, da jeg kørte hjem, af god energi og følelsen af at have delt en dejlig oplevelse med dejlige mennesker. Sikke et godt initiativ, du har taget.
Lis
Foredrag i Livssalonen: Tak for en så inspirerende aften, jeg kom, jeg så, jeg sejrede - Det var lige i aften jeg skulle være med til dit foredrag om "Hvor er du på vej hen?" Føler mig beriget og så lettet. Endnu engang tak. Jovina
Foredrag i Livssalonen

Jeg synes det var rart at mødes på den måde og lytte og snakke på i et trygt forum og på en uhøjtidelig måde, om nogle af livets spørgsmål. Dejligt at mødes med mennesker på den måde, jeg kom hjem med mange gode refleksioner og og inputs.
Foredrag i Livssalonen

Det var meget inspirerende at møde andre i en varm åben atmosfære. Mange spændende samtaler og interessant at høre hvordan andre har tacklet store udfordringer i livet.
Det var et meget godt og interessant foredrag som gav stof til eftertanke og refleksioner.
Det giver lyst til at følge sine tanker og drømme.
Knus
Jette
Foredrag i Livssalonen: Det var en fantastisk oplevelse at blive introduceret til en verden hvor man kan sætte sig et mål..faktisk et hvilket som helst man ønsker sig. Endnu en gang en spændende aften med energi..livsglæde og inspirerende samtale. Tak Tine😀
Kære Tine,
Tusind tak for i torsdags. Det var en rigtig hyggelig aften og interessant foredrag.
Jeg føler helt klart at reiki healingen har givet mig noget - ikke eksplosionsagtigt - mere som et lille bitte frø, som er blevet sået, og som jeg nu vil give tid til at vokse ud af sin egen energi. Det var dejligt at være med og skønt at blive mindet om den guddommelige energi, som findes over alt, og som vi skal huske at mærke - for den er der 😊
Det er sand visdom, du formidler. Tak for det.
Knus fra Charlotte
 

 Livssalonen v Tine Elisabeth Larsen
 
Livssalonen har sin egen Facebookside

Livssalonen er et filosofisk, spirituelt og helt nede på jorden forum, hvor der jævnligt bliver afholdt møder for at udveksle erfaringer, blive klogere og inspireret, høre om nyt og gammelt, stort og småt, samtale, diskutere og drikke kaffe m.m. Vi laver også meditationer for fred, walk4peace og mange foredrag om Reiki healing.

Livssalonen er skabt for at skabe større interesse for livets mangfoldighed, bryde overbevisninger, sprede endnu mere oplysning, viden, åbenhed og glæde. 
 
Her kan du lære fra dig og få nye redskaber til din værktøjskasse i et forum hvor der er højt til loftet.

Alle mennesker har en historie, oplevelser, ressourcer og erkendelser. Ingen går igennem livet uden at sætte aftryk og spor. Del ud af dine historier til inspiration og glæde for andre, så vi sammen kan skabe endnu mere glæde og overflod.
 
En af deltagerne skrev efter et salonmøde:
'Tjekker du ind i Livssalonen er du sikret velvære, glæde, inspiration og stof til eftertanke. Tine er en super værtinde og i hendes salon er der altid et vedkommende emne på programmet. Stemningen er hjertevarm, snakken går strygende, kaffen er stærk og kagerne lækre. Livssalonen er med andre ord den optimale måde at byde weekenden velkommen. Prøv det!'
  
Møderne foregår kl. 19 i København. Nogle gange holder vi møderne i Dansk - Indisk Børnehjælps lokaler, Borups allé 29 st tv. 2200 Kbh. N. Andre gange andre steder. Det vil fremgå af opslag på Livssalonens Facebookside/hjemmeside. Holder vi møderne hos Dansk - Indisk Børnehjælp giver Livssalonen en donation til foreningen.
 
Møderne koster: 60 kr. incl. kaffe/te og noget sundt. 

Tilmelding og betaling til MobilePay: 20636074 senest dagen inden. Har du ikke MobilePay kan du overføre til dette kontonr. Reg.nr. 7981. Konto 0001110836. Sørg for at sende mig en mail om din indbetaling.

I tilfælde af at mødet skulle blive aflyst får du pengene retur. Melder du selv afbud får du ikke pengene retur.
 
♦♦♦
 
 
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv holdt orienteret om foredrag, healing, Livssalonen, rejser og meget mere.
 
Tine Elisabeth Larsen - All Rights Reserved © Tine Elisabeth Larsen  | Tlf.: 20636074 | mail@tineelisabethlarsen.dk