Livssalonen ved Tine Elisabeth Larsen
 
Foredrag i Livssalonen

Jeg synes det var rart at mødes på den måde og lytte og snakke på i et trygt forum og på en uhøjtidelig måde, om nogle af livets spørgsmål. Dejligt at mødes med mennesker på den måde, jeg kom hjem med mange gode refleksioner og og inputs.
Foredrag i Livssalonen: Tak for en så inspirerende aften, jeg kom, jeg så, jeg sejrede - Det var lige i aften jeg skulle være med til dit foredrag om "Hvor er du på vej hen?" Føler mig beriget og så lettet. Endnu engang tak. Jovina
Foredrag i Livssalonen: Det var en fantastisk oplevelse at blive introduceret til en verden hvor man kan sætte sig et mål..faktisk et hvilket som helst man ønsker sig. Endnu en gang en spændende aften med energi..livsglæde og inspirerende samtale. Tak Tine😀
Foredrag i Livssalonen

Det var meget inspirerende at møde andre i en varm åben atmosfære. Mange spændende samtaler og interessant at høre hvordan andre har tacklet store udfordringer i livet.
Det var et meget godt og interessant foredrag som gav stof til eftertanke og refleksioner.
Det giver lyst til at følge sine tanker og drømme.
Knus
Jette
Foredrag i Livssalonen

Hvor var det dog en helt igennem vidunderlig aften! Jeg var helt høj, da jeg kørte hjem, af god energi og følelsen af at have delt en dejlig oplevelse med dejlige mennesker. Sikke et godt initiativ, du har taget.
Lis
 

 Livssalonen v Tine Elisabeth Larsen
 
Livssalonen har sin egen hjemmeside:
www.livssalonen.dk og Facebookside

Livssalonen er et filosofisk, spirituelt og helt nede på jorden forum, hvor der jævnligt bliver afholdt møder for at udveksle erfaringer, blive klogere og inspireret, høre om nyt og gammelt, stort og småt, samtale, diskutere og drikke kaffe m.m. Vi laver også meditationer for fred og walk4peace.

Det er skabt for at skabe større interesse for livets mangfoldighed, bryde overbevisninger, sprede endnu mere oplysning, viden, åbenhed og glæde. 
 
Her kan du lære fra dig og få nye redskaber til din værktøjskasse i et forum hvor der er højt til loftet.

Alle mennesker har en historie, oplevelser, ressourcer og erkendelser. Ingen går igennem livet uden at sætte aftryk og spor. Del ud af dine historier til inspiration og glæde for andre, så vi sammen kan skabe endnu mere glæde og overflod.
 
En af deltagerne skrev efter et salonmøde:
'Tjekker du ind i Livssalonen er du sikret velvære, glæde, inspiration og stof til eftertanke. Tine er en super værtinde og i hendes salon er der altid et vedkommende emne på programmet. Stemningen er hjertevarm, snakken går strygende, kaffen er stærk og kagerne lækre. Livssalonen er med andre ord den optimale måde at byde weekenden velkommen. Prøv det!'
  
Møderne foregår kl. 19 i København. Nogle gange i Dansk - Indisk Børnehjælps lokaler, Borups allé 29 st tv. 2200 Kbh. N. Andre gange andre steder. Det vil fremgå af opslag på Livssalonens Facebookside. Holder vi møderne hos Dansk - Indisk Børnehjælp giver Livssalonen en donation til foreningen.
 
Møderne koster: 60 kr. incl. kaffe/te og noget sundt. 

Tilmelding og betaling til MobilePay: 20636074 senest dagen inden.
I tilfælde af at mødet skulle blive aflyst får du pengene retur. Melder du selv afbud får du ikke pengene retur.
 
♦♦♦
 
 
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv holdt orienteret om foredrag, healing, Livssalonen, rejser og meget mere.
 
Tine Elisabeth Larsen - All Rights Reserved © Tine Elisabeth Larsen  | Tlf.: 20636074 | mail@tineelisabethlarsen.dk