Reiki healing ved Tine Elisabeth Larsen

Reiki healing den universelle livsenergi

Healing betyder helhed. At gøre hel og skabe balance. Det er en af verdens ældste behandlingsformer. Healing er kendetegnet ved, at energien bliver kanaliseret gennem behandlerens hænder til modtageren fx ved at healeren placerer sine hænder lige uden for modtagerens krop eller på kroppen, samt ved fjernhealing. Energien stimulerer immunforsvaret og genetablerer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Energien, som behandleren bruger, har mange navne. Nogle kalder den Guds energi, Kristusenergien, Prana, Chi m.m. På japansk hedder ordet for denne energi: Reiki, der betyder den universelle livskraft. Den universelle livskraft er en betingelse for alt liv her på jorden.

Reiki er en tusind år gammel healingmetode, og blev brugt af de tibetanske munke til selvudvikling og healing. Metoden blev senere videreudviklet af Dr. Mikao Usui i slutningen af 1800 tallet. Læs mere om dette emne

Healing med Reiki er en blid og effektiv healingmetode, der skaber ro og balance i sind og krop, og som hjælper med at fjerne stress og smerter. Reiki energien vækker kroppens livskraft og bringer os i tættere kontakt med hvem vi selv er.

Reiki energien virker på både fysiske og mentale sygdomstilstande, blokeringer, spændinger og traumer. Og støtter kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Jeg er uddannet Reiki healer og Reiki Mester (2005-2006) fra Center for Spiritualitet i København, og siden Reiki Master Teacher fra Klinik Seid v. Gitte Seiding.

Jeg tilbyder både fjernhealing og healing på briks.
Jeg foretager behandlinger forskellige steder i København.

Du kan også tilmelde dig mine Reiki kurser og selv blive indviet til den kærlige Reiki energi.

Send mail for bestilling af tid: mail@tineelisabethlarsen.dk 

 

Tine Elisabeth Larsen - All Rights Reserved © Tine Elisabeth Larsen  | Tlf.: 20636074 | mail@tineelisabethlarsen.dk