Reiki healing / Mit møde med Reiki healing
 
Mit møde med Reiki healing

Mit møde med Reiki healing

Nedenfor kan du læse nogle beretninger fra mennesker der har fået en Reiki healing. Det er meget meget individuelt hvad man oplever under en healing og hvor mange behandlinger der er behov for. Læs mere om dette.

Mit møde med Reiki healing

Jeg har altid været meget skeptisk, hvad angår healing, men efter at have mødt Tine og mærket det på egen krop, må jeg sige, at jeg har ændret fuldstændig mening.

Jeg har siden barndommen lidt meget af migræne og svær hovedpine og som jeg er blevet ældre er hovedpineanfaldene blevet tiltagene og er til tider til stor gene i min dagligdag.

Tine og jeg aftaler en dag, hvor healingen skal foregå, og hvor jeg ikke har planer efter arbejde, da Tine forbereder mig på at kroppen kan blive træt. Jeg er stadig skeptisk og tænker ikke videre over det.

Da dagen oprinder og jeg kører hjem fra arbejde begynder det så underligt at snore i mine fingre, men jeg lægger ikke mere i det end, at jeg ryster dem lidt og tænker det var underligt.

Da jeg kommer hjem kan jeg godt mærke, at jeg er lidt tung i kroppen, men tænker heller ikke mere over det, indtil jeg kommer i tanke om, at det jo var i dag at healingen blev sendt afsted fra Dyssegård til Aarhus.

Dagen efter ringer jeg til Tine og fortæller om oplevelserne med fingrene og trætheden i kroppen og Tine fortæller, at det sagtens kan have noget med healingen at gøre, fordi energierne strømmer rundt i kroppen.

Tine spørger om jeg på arbejde er omgivet af vand, især på min venstre side, da hun under healingen fik ondt i hendes venstre øre. Jeg bliver meget forbløffet, da jeg aldrig har fortalt hende, hvordan jeg sidder på min arbejdsplads, men kan så næsten måbende fortælle hende, at jeg er omgivet af vand. Min udsigt fra kontoret er ud over en af de største søer i Silkeborg og på min venstre side står der verdens mest larmende vandautomat.

Tine fortæller, at hun sagtens kan forstå, at jeg har hovedpine og især vandautomaten kan være årsagen til stresslignende symptomer, da min krop reagerer voldsomt på den, når den holder op med at larme. Så kommer der en overvældende følelse af lethed strømmende ind over kroppen, som en reaktion på påvirkningen.

Jeg er sidenhen blevet healet endnu en gang af Tine og på knap 4 måneder har jeg kun haft 1 migræneanfald og 3 små hovedpineanfald, hvor jeg tidligere have migræneanfald næsten hver uge og næsten dagligt var besværet af mindre hovedpiner. Derudover er vandautomaten blevet flyttet og en væg på kontoret revet ned, så jeg nu ikke er helt omgivet af vand – søen kan jeg jo desværre ikke flytte.

Så den dag i dag er jeg virkelig taknemlig over at have mødt Tine og hendes ”kræfter” inden for healing. Hvad flere læger, med speciale i migræne, i årevis har forsøgt at hjælpe mig af med ved hjælp at alverdens piller, har Tine formået på få måneder. Jeg er tom for ord, og har stadig svært ved at tro på det, men hver dag er endnu et bevis på, at der er mere mellem himmel og jord, end det vi kan se. Jeg er fuldt overbevist om, at min krop ved Tines hjælp har ”helbredt” sig selv, og at healingen har været med til at løsne op for blokeret energi i min krop.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale andre at få healing igennem Tine. Hun er kompetent og meget behagelig og lyttende, samtidig med at hun er meget ærlig omkring healingen og dens kunnen. Tine er desuden velinformeret omkring healing som behandlingsmetode og Reikiens evidensbaseret teori.

Af hjertet tak.
Vibeke

♥♥♥

Noget forsvandt…
Jeg henvendte mig Tine Elisabeth Larsen med henblik på at få fjernhealing. Jeg havde ondt i ryggen og havde haft det i ca. et halvt år. Vi aftalte, at healingen skulle iværksættes om natten, da der på det tispunkt var helt ro.

Dagen efter vågende jeg og min ryg var fortsat ikke i top. Jeg talte med Tine og hun indviede mig i de meddelelser, som hun havde fået, da hun havde sendt healingen. Jeg erfarede en nænsom, ærlig og meget brugbar tilbagemelding fra Tine Elisabeth Larsen.

Senere på dagen begyndte mine smerter i ryggen gradvis at blive mindre. Desuden mærkede jeg en anden lethed og ro i mig, somom noget tungt havde forladt mig. Min ryg er forsat ikke helt ok, men den er meget, meget bedre og jeg er helt igennem fortrøstningsfuld, at den, inden for en overskuelig tid, vil være uden smerter.

Den lethed og ro, som jeg erfarede dagene efter healingen er der fortsat, og jeg har det som om, at den tyngde, som jeg erfarede inden healingen, er væk for at blive væk. Jeg kan på det varmeste anbefale fjernhealing fra Tine Elisabeth Larsen.

Anonym

♥♥♥

Jeg oplevede Tine som en kyndig, healer, der greb healingen ansvarsfuldt an. Det var konkrete råd, jeg fik, og der var ikke noget at tage fejl af.
At få selve healingen var helt klart en forandring, som jeg mærkede fysisk mens den foregik.
Tine er en dygtig healer, som formår at omsætte det, hun ”får at vide”/”ser” til noget meget brugbart. Jeg kan meget anbefale dig at prøve en fjernhealing af Tine. Det rykker.
Jette

♥♥♥

Jeg har brugt Tine to gange - og begge gange har jeg først startet med at blive i virkeligt olmt lune (som om jeg også skulle rense ud humørmæssigt) og har derefter følt mig lettere og mere i balance. Spændinger forsvandt og krop og sind føltes lettere.
Anonym 

♥♥♥

Jeg har sovet rigtig godt. Jeg er glad og føler mig overskudsagtig. Jeg var ikke så stiv i kroppen som jeg plejer da jeg stod op. Så god energi og overskud. 

Tine A.

♥♥♥

Tusind tak for healingen, det var spændende, og jeg føler jeg er blevet hjulpet i en god retning. A.

♥♥♥

Kære Tine,
Endnu en gang tak for din kraftfulde healing. i går da jeg vågne var jeg udhvilet og tilpas. Jeg var tørstig og mine ben var tunge og trætte i muskulaturen. Lungerne virkede også lidt trætte. Der kom gang i maven igen (jeg har døjet med oppustet og træg mave gennem langt tid, trods jeg drak rigeligt med vand og spiste fornuftigt). Hele dagen havde jeg en knugende fornemmelse ind i solar plexus og lidt i maven. Jeg valgt, at nyde dagen med lidt havearbejde og en lang gå tur. I dag har det været en stille og rolig dag i haven. Jeg har haft ro på at jeg ikke skal ud og løbe før jeg er klar. Der er også ro på tankerne. De sætninger du gav mig, gav stor mening og jeg føler, at healingen har givet mig et skub i den rigtige retning.
Knus AM

♥♥♥

Kære Tine 😍
Tak for den dejlige healing.
Og tak for de smukke beskeder og billeder. Er helt i tårer 😇
Stort knus til dig.
Tina
 
♥♥♥

Jeg havde ikke tidligere stiftet bekendtskab med healing, men da jeg var kørt fast i nogle mønstre, som påvirkede mig både psykisk og fysisk, tog jeg kontakt med Tine og bestilte tid til healing. Allerede efter første gang følte jeg en form for befrielse og efter tredie (og i denne omgang sidste gang) følte jeg ikke kun en befrielse men også en afklarethed om, hvorfor og hvordan jeg var endt i den fastlåste situation. Og dermed har jeg fået nogle værktøjer, jeg kan arbejde med for ikke igen at ende i samme situation. Tine er et meget empatisk og kærligt menneske, hvor man føler sig i trygge hænder.
Jeg kan varmt anbefale Tine.
Anonym
 
♥♥♥

Har drukket masser af vand og er mega træt - mine fødder er som bly og sjovt nok også min nakke og skuldre. Jeg er glad og afslappet og træt.
 
Oplever at være helt groundet til moder jord. Da jeg ikke kunne hvile og var rastløs også inden healingen - besluttede jeg bare at give mig selv lov til at gå lidt rundt - var bekymret for om healingen så ville virke  - men det må man sige den gjorde.
 
Jeg kan mærke en varme i min nakke - som da jeg var barn og min far holdt mig kærligt på nakken - hvor er det mange mange år siden jeg har tænkt over den lille detalje fra barndommen, og ja i det hele taget er det længe siden jeg har tænkt over al den kærlighed mit barndomshjem også var fyldt med.

Jeg har iøvrigt også fået masser af håb igen, og jeg oplever at være i mit liv omgivet af klogskab, kærlighed, afmagt, sorg, op og nedture - men det der fylder mest i mit liv er kærligheden - tak tusinde tusinde tak for at give mig skubbet hen til lyset igen. Det du kan, er en gave.
De bedste hilsener
Anonym

♥♥♥
 
Tak for healing,

Jeg mærkede en kriblende fornemmelse i hovedbunden efterfulgt af varme i mit ansigt.  Det virkede nærmest som om 2 hænder holdt på mine kinder og senere flyttede tættere på min næse.
Mine lår blev varme og tunge som beton - virkede lidt som genopladning. På højre yderside følte jeg at noget rev sig løs og gav slip.
På et tidspunkt var jeg varm fra top til tå, undervejs et vist fokus på min mave - som om noget blev støvsuget op og væk.
Undervejs en masse skønne gyldne, blå, grønne og rosa farver.
Fik en del sange ind, tænkte på dans i fortiden og dans nu, en del dialoger med andre med større fokus på åbenhed og ærlighed - den lille ivrige pige er en stor del af mig og hun skal ikke gemmes væk - sådan må det være.
Lisbeth

♥♥♥

Fjernhealing til en kvinde i Bangalore, Sydindien

Thanks. It was definitely effective.

On Thursday, I felt some minor numbness and tingling on one side of my arms, feet and legs. Nothing major. However, I slept fitfully, completely relaxed, and in the morning, it was as if I had mediated. An amazing calmness, as if nothing mattered. I was not ecstatic but felt light. No thoughts running in my head, it was empty.

Slowly, I can feel going back to the small worries. However it is still much lesser. Not sure if this is what I was supposed to expect. But my mind needed the healing more than my body and I believe, I got it.

Thanks.

Regards
Jyoti
 
♥♥♥

Jeg nyder Tines healing, da hun ser krop og psyke som en helhed, og hjælper mig til at få løsnet op på begge områder.'
Rikke 45 år
 
♥♥♥

Jeg oplevede en fornemmelse af at der blev åbnet op for noget inde i mig, at jeg dagen efter var blevet lettere, at jeg havde smidt en kampesten væk som jeg åbenbart havde slæbt rundt på i lang tid. Siden hen har jeg fået mere selvtillid og synes jeg kan mere end før. Så jeg kan varmt anbefale en fjernhealing fra Tine.
Heine

♥♥♥

Jeg fik en healing og genopfyldningen af mine chakra af Tine og med det samme kunne jeg mærke en følelse af glæde og lykke. Jeg kunne slet ikke lade være med at smile.
Hun mindede mig også om at jeg kunne tænde for min Reiki når jeg kom i svære situationer, hvilket virkelig har hjulpet mig med at falde ned, når jeg har været i pressede situationer. Jeg kan varmt anbefale Tine hun er en meget imødekommende kvinde med hjertet det rette sted og så kan hun uden tvivl sit kram.
Anna

♥♥♥

Tak for healingen
Det er en stor oplevelse at blive healet af Tine. Fik nogle beskeder der er til at føle på. Dem reflekterer jeg over endnu. Dejlige og brugbare. Efter et par dages ordentlige udrensninger er jeg mere klar, men dagene var seje. Der skulle åbenbart lige skylles ud. Søvnen god efter et døgn. Jeg tror der kommer mange ting ud af en healing. Ligesom at sende bilen eller cyklen til et eftersyn så kan vi også sende sjælen til et eftersyn. Pasning og pleje hjælper alle 'maskiner'. 
Jeg kan varmt anbefale healing af Tine
Kh, Jette
Tine Elisabeth Larsen - All Rights Reserved © Tine Elisabeth Larsen  | Tlf.: 20636074 | mail@tineelisabethlarsen.dk