Forbind dig med Moder Jord

På dette endagskursus foregår kurset ude i det fri. Vi skal meditere i naturen, røre og fornemme alle de smukke energier der findes der. Du lærer hvordan du kan se og rense din aura og hvad de forskellige træer kan gøre for dig.

Du får teknikker til, hvordan du kan kommunikere med dyr, fugle og insekter. ​


Derudover får du også viden om den tid vi lever i og mit bud på hvordan vi bedst kommer igennem denne tid. (Læs mere nederst på siden).

- Du hører om, hvorfor det er så vigtigt at holde fast i glæden
- Hvorfor det at tænke konstruktivt er så afgørende
- Hvorfor det er vigtigt at lytte til kroppen
- Du får ny viden om de 5 'nye' chakra

- Hvad kendetegner den 3 dimensionelle og den 5. dimensionelle verden
- Hvordan det at opholde dig i naturen kan bidrage til dit velbefindende
- Hvor godt det er at samarbejde med den åndelige verden m.m.
​- Hvordan velsignelser kan ændre verden

Datoer 2021:
Lørdag den 8. maj kl. 08.30 - 13.00. 800 kr.
Onsdag den 9. juni kl. 16.00 - 20.30. 800 kr.

Sted: Områder omkring Utterslev Mose. Medbring selv frokost/aftensmad. Der er kaffe/te undervejs. Max deltagerantal: 6Vi er ved at vågne

Af Tine Elisabeth LarsenVi er ved at vågne Igennem tusindvis af år, har mennesket levet i det, der kaldes for den 3. dimension. Det er en verden, hvor frygt er den altdominerende faktor. Det er en verden, hvor ord som mangel, konkurrence, bekymring og kampe hersker, og en verden, hvor vi ser hinanden som adskilte og hvor ’Egoet’ hele tiden er den fremherskende magt.

I 2012 skete der et skift, hvor ikke bare planeten jorden, men også alle levende væsener langsomt blev udsat for en enorm ændring i energifrekvensen. Hos mange naturfok ikke mindst mayaindianerne inkaerne, hopiindianerne og i de hinduistiske skrifter Vedaerne var dette skifte forudset. Et skifte, som har til formål at bringe mennesket op i den 5. dimension.


Det er nu her i 2020 8 år siden at vi alle begyndte på opstigningsrejsen mod den 5. dimension, og vi er kommet rigtig langt, både energetisk, følelsesmæssigt, fysisk og mentalt. Hvis du et øjeblik kigger på dit eget liv og ser hvad der er sket de seneste 8 år, kan du sikkert nikke genkendende til, at der er sket store forandringer. Måske har du skiftet job, bolig, partner, taget nye uddannelser, flyttet, rejst, ændret madvaner, m.m.


Den periode vi er i nu, er den 4. dimension. Det er den store udrensningsperiode. Det er her Moder Jord renser sig, ligesom en hund der kommer op af vandet og ryster vandet af sig. Det er her vi alle helt ned på celleplan bliver renset igennem og udsat for en enorm energiændring. Et sådan skifte forårsager en masse forvirring, ængstelse og uro. Formålet med det hele er at vække os, at hæve vores vibration og bringe menneskeheden tilbage på sporet, så vi igen er helt bevidste om, hvem vi er, hvem hinanden er og at vi alle er forbundne.


I den verden vi er på vej mod, nemlig den 5. dimension hersker kærligheden, medfølelsen og harmonien. Mennesket handler i overensstemmelse med sin indre vejledning og lader sig ikke styre af autoriteter og andre ydre faktorer. Igennem tusindvis af år, er mennesket blev gjort meget lille og undertrykt af autoriteter, men nu er tiden kommet til at vi alle kan sige:
JEG ER MIT HØJESTE SELV, JEG ER MESTER, JEG FØLGER MIN EGEN INTUITIVE VEJLEDNING. Du kan tage med på kurset: 'Forbind dig med Moder Jord' og høre mit bud på, hvordan vi bedst kommer igennem denne tid.