En rejse fyldt med historiefortællinger, farver og smil.

Grupperejse til Sydindien 2026Tag med på en unik rejse med forfatteren til bogen Gandhis ven, Tine Elisabeth Larsen, der tager dig med til kostskolen Seva Mandir, skabt af den danske kvinde Anne Marie Petersen, der blev portrætteret i udsendelsen ’Danskere i verden’ på DR i 2023.


Undervejs på rejsen hører vi om Anne Marie Petersens spændende liv og hendes lige så interessante venskab med Gandhi, der varede fra 1917 og frem til 1948. Vi besøger flere steder, hvor hun arbejdede og også steder, hvor andre danskere slog sig ned og havde deres virke.

Området vi rejser i er berømt for imponerende arkitektoniske mesterværker, de storslåede dravidiske templer. Vi overværer farverige religiøse ceremonier, besøger en ashram og hører om de mange mytologiske figurer, der optræder på de meterhøje tempeltårne.


Vi får indblik i hverdagslivet både ude i landområderne og i byerne, oplever den middelhavsagtige stemning i Pondicherry, der tidligere var en fransk koloni. Undervejs fester vi også lidt sammen med de skønne mennesker vi møder, og bliver inviteret indenfor til frokost på bananblade.


Vi besøger skolebørn i farverige skoleuniformer og lokale silkevæverier. Vi kører igennem frodige rismarker, sletteland og landskaber med særprægede stenbjerge, hvor aber leger lystigt i vejkanten.


Turen starter med akklimatisering ved havet i Mahabalipuram, der er berømt for sine smukke strandtempler og relieffer, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Blandt farverige fiskerbåde og mange shopping muligheder slutter ringen og de mange indtryk kan nedfælde sig.


En livsbekræftende oplevelse for livet alt sammen i et afslappende tempo. Kom og vær med.


Rejsen er lavet i samarbejde med rejsebureauet Grace Tours, medlem af rejsegarantifonden nr. 776.Pris for Grupperejsen til det farverige Sydindien 2026Pris pr. pers. i delt dobbeltværelse: 20.800 kr.

Enkeltværelsestillæg: 3.000 kr.


Depositum: 5.000 kr.

Restbeløb: 2 måneder før afrejse


Pris inkluderer:

Fly med Qatar Airways København-Doha-Chennai/ retur

Ophold i delt dobbeltværelse på gode turistklassehoteller med morgenmad + 1 gang frokost

Al transport i airconditioneret bus med chauffør

Udflugter inkl. entreer jf. program inkl Bharatnatyam-dans*

Dansksproget rejseledelse som tager imod i Chennai lufthavn

Lokale skatter


Rejsen udbydes i samarbejde med Grace Tours og er dækket af Rejsegarantifonden.


* Forbehold for evt. ændringer i dagsprogrammet pga lokale forhold.

Ifald fx der er lukket for adgang til et tempel en tirsdag pga ekstraordinær ceremoni, vil rejselederne ændre i dagsprogrammet


​_____________________________________________


Prisen inkluderer ikke:

Afbestillings- samt rejseforsikring (tjek dine egne forsikringer og/ eller få et tilbud fra os)

Visumgebyr (pt 190 kr. – udførlig vejledning følger)

Alt ikke beskrevet under ’inkluderet’ såsom forplejning, udover nævnte, drikkepenge


BEMÆRK

Vi bliver nødt til at tage forbehold for endelig pris, da flyselskab/ hoteller endnu ikke har fastsat pris for 2026. Vi regner dog stærkt med at prisen holder, men hvis prisen stiger med mere end 8%, er du berettiget til at hæve købet gebyrfrit.


Afrejsedato forventes gennemført den 27. jan, men endelig rejseplan fra luftfartsselskabet afventes, så afrejsen kan evt. blive rykket -/+ 1 dag