Kursus:
Husker du hvem du er?Kurset, der løber over 4 aftener handler om at leve fra sjælen og huske hvem vi er. Kærlighed, fred, barmhjertighed og accept er vores grundessens. Når vi er der, er alt i os og omkring os fredfyldt og smukt.

Vi føler os ikke adskilt fra nogen eller noget, men forbundet med alt og alle. Når vi kigger ud i verden, ser vi skønhed. Et sted med smil, mangfoldighed, overskud og glæde.

Og lige pludselig HOV. Vores ego kalder på os. De mørke skyer trækker sig sammen om os, vi mister kontakten til vores kerne, vores sjæl, og vi havner i frygt og mismod.

Hvordan kan vi vende hjem igen til glæden og freden? Hvorfor er tilgivelse så vigtig, og hvordan bevarer vi 'bevidst kontakt' med den vi dybest set er?

Kurset byder på:
Øvelser, oplæg, meditationer, Reiki healing, m.m.
Alt sammen for at give dig redskaber til, hvordan du kan leve fra hjertet og skabe en glædesfyldt hverdag.


Med afsæt i min teologiske baggrund, mit mangeårige arbejde som Reiki healer og med inspiration fra bl.a. bogen 'Et Kursus i Mirakler', Mary Baker Eddy og Florence Scovel Shinn glæder jeg mig til igen at afholde dette kursus.

Nyt hold begynder til august.
Kursusdage og tidspunkt:
28. august, 27. september, 6. og 22. november.
Kl.18.30 - ca. 21.30


Sted: København
Pris: 2500 kr. for alle 4 kursusdage. Deltager du på mine Reiki uddannelser er der 500 kr. i rabat på dette kursus.

Betaling:
Tilmelding til mail@tineelisabethlarsen.dk
Indbetal depositum på 1400 kr. sammen med din tilmelding til Reg. nr. 7981. Konto nr. 0001110836. Restbetaling 14 dage før kursusstart.
Hvis du melder fra til kurset refunderes depositum ikke.
Må jeg melde fra, tilbagebetaler jeg dit indbetalte beløb.


Tilmelding til kurset:
Husker du hvem du er?