Et frirum

Naturen tilbyder et frirum, et sted, hvor vi bare kan være. At gå en tur gavner vores velbefindende. Det styrker vores immunforsvar, skaber ro, gør os glade og forbedrer søvnen. Når vi opholder os i det fri, er det som om, at vores indre verden begynder at åbne sig og vi mærker hvad der er indeni os. At kunne mærke, hvad der rører sig i en, er at give plads til den passive, stille feminine energi. Den indre fred og harmoni, der opstår ved ophold i naturen, giver sanserne næring. Samtidig styrker det vores taknemmelighed over skaberværkets mangfoldighed og skønhed.

Frans af Assisi mente, at i naturen kan alle mennesker finde og opleve det guddommelige. Her kan vi være, som dem vi er. Når vi er i naturen, kommer vi i kontakt med vores inderste og vi oplever glæde og ro. Vi kan slå tankerne fra og i stedet mærke vores krop og vores bevægelser.


Mødested er hovedindgangen ved Bispebjerg kirkegård, Frederiksborgvej 125, 2400 Kbh. NV. Medbring et tæppe og vand. Vandringen varer et par timer og slutter samme sted, som vi starter.

Vandringerne er gratis. Max 8 deltagere.