På vej

OpstigningJeg har tidligere skrevet i bl.a. nyhedsbreve om den opstigningsrejse i frekvens og vibration alle levende skabninger er på i disse år og gør det nu igen, da min oplevelse er at flere og flere mærker forandringer. Vi er alle på en rejse ind i at tilpasse os en meget lettere vibration, der svarer til den nye tidsalder vi er i (Vandbærerens tidsalder). Jordens vibrationsfrekvens, puls eller hjerteslag hedder 'Schumann resonansen'. I mange år lå frekvensen på 7,8 Hz. Nu er Moder Jord ved at skifte frekvens og i den fase, indtil frekvensen igen ligger stabilt, kan vi opleve det, som bliver kaldt opstigningssymptomer.

Mange føler en øget træthed og anderledes søvn. F.eks. det at vågne midt om natten kl. 2 og ikke kunne sove før langt senere. At stå ud af sengen og føle sig så træt, at det er nødvendigt at lægge sig til at sove igen. Mange taler om vejrtrækningsproblemer, øget vægtstigning, ekstrem sensitivitet, gråd uden der præcis er en grund til det, hjertebanken, hovedpine, forvirring, følelsen af at skulle noget andet, men ikke vide hvad, at tiden går ekstrem hurtig m.m.


Man skal selvfølgelig altid søge læge, når der opstår sygdom, men meget af det, jeg har beskrevet ovenfor kan skyldes 'opstigningssymptomer'. Vi er simpelthen ved at rense ud helt ned på celleplan og skifte til en anden frekvens, hvor vores væren og bevidsthed tager afsæt i hjertet. Vi er på vej mod en anden måde at leve og være på, en meget kærligere, fredeligere og roligere verden.


Sådan en rejse kan være meget forvirrende for 'hvad er det som foregår?' og 'hvorfor har jeg det, som jeg har det?'. I meditationer får jeg gang på gang vist at der er styr på processen. Vi kan ikke nå derhen, hvor vi er forudbestemt til at skulle hen, medmindre vi smider gammel last overbord, dvs. bliver renset godt og grundigt igennem, ligesom en hund, der ryster sig når den kommet op af vandet. Vi går ikke vejen alene. Universet er med al sin kraft, kærlighed og styrke med os...som altid.


Hvad kan du gøre for at mindske opstigningssymptomerne? Se forslag her. Derudover:
- Accepter at energierne er heftige og der er brug for mere hvile
- Sørg for rigelig afslapning, ro og alenetid for at lade op
- Gå ud i naturen, nyd farverne, roen og duftene
- Sluk mobilen og tag på opdagelse i naturen.
- Inviter en god ven med og brug tid på at være fuldt nærværende og lyttende, der ligger guld gemt i både stilheden og samtalen.
- Lær at meditere for at blive mere afslappet og rolig
- Spis sundt og drik godt med vand
- Grin og gerne sammen med andre - det hæver din vibration
- Gå med bare tæer i græsset. Når fødderne forbinder sig med Moder Jord overfører jorden frie elektroner til vores krop. Det er rensende, nærende og healende
- Skriv taknemmelighedsdagbog - det du fokuserer på vokser
- Vær opmærksom på at lytte til positive og konstruktive medier

Healing til dyr
Når vi i Livssalonens healerteam tilbyder gratis Reiki-fjernhealinger har vi ofte en del dyr på vores healingsliste. Dyr er fintfølende og kan ligesom mennesker opleve 'opstigningssymptomer', der kan gøre dem urolige og ude af balance.
Reiki-healingen til dyr kan i den forbindelse også være rigtig effektiv og skabe mere ro, lindring og overskud hos dyret og ikke mindst også for dyrets ejer. Du kan altid se på Livssalonens Facebook-side, hvornår healerteamet tilbyder fjernhealing. Du kan også tage med ud i naturen og lave healing til Moder Jord og selv modtage healing. Vi begynder med en fælles gåtur i bare tæer for at forbinde os til Moder Jords healende energier og skabe mere jordforbindelse. Herefter laver jeg en guidet meditation med fokus på healing til dig og Moder Jord. Se hvornår næste arrangement finder sted på Livssalonens Facebook-side.