Her kan du læse beretninger fra nogle af deltagerne på mine Reiki hold ❤️

Sådan oplevede jeg at være på Reiki uddannelse:Jeg har givet mig selv den største gave Jeg har i weekenden været på Reiki modul 1 hos Tine. Det har været et længe ventet ønske for mig, at komme igang med det, og nu var tiden og den helt rigtige underviser der for mig. Med dygtig, omsorgsfuld, grundig og forståelig intro til energien og dens kraft, har jeg været igennem et forløb, der kun lige er begyndt. Jeg har en fornemmelse af glæde og beskyttelse, jeg ikke har mærket før. Under første meditation og opfyldning af chakra hjemme, kom den skønneste duft af blomster, en duft jeg ikke har mødt før. Jeg fik vist den smukkeste hvide blomst ❤️ Det var en lotus, symbol på spirituel renhed. Ved senere meditation, duftede jeg sandaltræ, så universet har taget mig i hånden på min rejse, sammen med Tine. Jeg føler, jeg har givet mig selv den største gave og glæder mig til den rejse, der ligger foran mig.I taknemlighed TAK 🙏❤️ Henriette

Tusind tak for et fantastisk Reiki kursus.
Anette

Tusind tak for et rigtig givende kursus
Katrine

Reikiuddannelsen er den bedste gave, jeg har givet mig selv. Reiki’en har ændret mit liv totalt, jeg bruger meditationer og øvelser hver eneste dag. Jeg er stor fan af Reiki og af Tine, som er en fantastisk underviser.

Anette


Det var en fantastisk og meget lærerig weekend. Af hjertet stor tak til dig Tine

MaleneDet var nogle rigtig dejlige dage og en fantastisk oplevelse at blive introduceret til Reiki. Jeg glæder mig allerede til næste modul! 😊
​Anna


Tak for en super dejlig weekend. Jeg føler mig taknemmelig🙏🏻

Merete


Tine Elisabeth vidergiver al sin viden og praktiske erfaring med integritet, indsigt og smitter med sin entusiasme. Tiden flyer i hendes kompetente selskab, og det skønneste er at man ikke bare sidder og lytter, men så sandelig er på gulvet selv og samler mere erfaring på 2 dage end man tror er muligt. Da vi nærmede os afslutningen af anden dag, så jeg forbløffet at eleverne gav behandling som havde de aldrig gjort andet. Det hårde er den detox der bliver sat i gang - men det er også den der fysisk bekræfter at Reiki virker. Tak, Tine Elisabeth - truely a Reiki Master Teacher. 🙏🏻

Samy AndersenDet er så smukt og fantastisk en oplevelse at jeg har fået min første Reiki indvielse. Skulle have gjort det for mange år siden.Tak for et fantastisk godt kursus. Det er dejligt at opleve hvordan du via din indsigt, uddannelse og erfaring formår at formidle Reiki stoffet på en let forståelig måde.
Steen


Tak for en virkelig spændende uddannelse.
Marianne

Tusind tak for nogle dejlige timer og læring omkring Reiki 1. og en dejlig indvielse.
​Anne-Lise


Tak for en hyggelig og spændende weekend

Charlotte


Tak for en super dejlig weekend.

Karin

Tusind tak for en skøn weekend! Det var så givende og jeg glæder mig allerede til næste gang!

Cathrin


Det har været en stor fornøjelse at have Tine som lærer, hun er jordnær og kærlig og besidder en dejlig let og formidlende undervisning, der ikke lader sig begrænse af for mange regler, men giver plads til det unikke og intuitive. Jeg personligt er meget glad for kurset og kan varmt anbefale Tine
Caspar


Mange tak for en utrolig dejlig og givende weekend, med interessant læring om Reiki 2 forløbet. Min rejse med healing er godt igang og er det bedste jeg har givet mig selv.
Annette

Kære Tine Elisabeth Tusind tusind tak for et fantastisk Reiki kursus. Al din viden har givet mig lys, energi og andre tanker.
Elisabeth

Hej Tine 1000 tak for indvielsen og et helt igennem vidunderligt Reiki healing 1 kursus ! ! Jeg er virkelig glad for, at netop du blev min Reiki lærer. Jeg føler mig glad og tryg i dit nærvær og glæder mig til at lære mere :-)
Vivian

Kære Tine Tusind tak for en skøn weekend i healingens tegn.
Albert

Reiki 2 har været en fantastisk rejse ind i mig selv, hvor nye og gamle døre har åbnet sig og lys er blevet tændt. Jeg lærer mig selv bedre og bedre at kende og bliver mere og mere stabiliseret i mig selv. Det er en fornøjelse og et privilegium at have dig som lærer, Tine - TAK
Vivian

Kære Tine. Det var så givende, inspirerende og fantastisk at være på dit Reiki modul 1. Vi blev i den grad forkælet.
Katja


Fordybelse og fornyelse Jeg deltog på Reiki 2 i november 2018 ledet af Reiki Master Teacher Tine. E Larsen. Jeg var meget glad for at deltage på kurset, hvor jeg opnåede en større indsigt og dybde i mig og i mit syn og min indstilling til livet og min tilværelse. Efter kurset har jeg opnået en større ro og afklarethed, og jeg har derved opnået at få en bedre hverdag og tilværelse, som jeg har langt større trivsel ved. Kurset er præget af høj faglighed og etik. Tine. E. Larsen udstråler ro, indføling, lethed og alvor. Det er en stor befrielse at Tine E. Larsen både er bærer af en alvor og en lattermildhed, som virker uhøjtidelig, befriende og åbnende. Jeg følte mig helt tiden tryg og fik derved mest muligt ud af kurset. Jeg kan kun anbefale at tage Reikikurser, som er ledet af Reiki Master Teacher Tine E. Larsen.
Hanne BangKære Tine. Tak for indvielsen til Reiki Master Teacher. En spændende rejse begyndte for to år siden. Jeg anede ikke hvor det ville bringe mig hen. Og jeg føler at rejsen kun lige er begyndt:-) Af hjertet tak for DIN undervisning. Tak for du vil rejse med mig.
​Kærligst Jette


Tak for en virkelig dejlig weekend.Det var fantastisk at arbejde med de nye værktøjer i selskab med nogle af kollegerne i Livssalonens healerteam under Tines inspirerende vejledning.

Lisbeth


Jeg kan varmt anbefale Tines reiki-kurser. Tine er en dygtig formidler og en kærlig læremester. Hun repræsenterer en jordnær, "ikke-mystisk" spiritualitet med megen humor og varme. Hun arbejder i et kærligt space, hele tiden med den enkeltes og helhedens bedste for øje. På de hyggelige træningsaftener kan man møde andre kursister, udveksle erfaringer og ikke mindst blive holdt til ilden, så man ikke glemmer det, man har lært. Træningsaftenerne er med til at fastholde én kærligt i intentionen, så man får lyst til at øve sig og blive ved. Hos Tine bliver man, når man først har sagt ja, støttet, opmuntret og heppet på hele vejen. Tak!
Mette


Tak til dig Tine. Jeg kan varmt anbefale alle at tage modul 2. Det oversteg alle mine forventninger og resultatet er forbløffende. Jeg var slet ikke klar over hvor omfattende Reiki Healing er og hvor meget man kan nå at lære på kort tid. Du er en dygtig lærer og formidler, Tine. Af hjertet tak!
Malene


Tusind tak Tine for en meget givende træningsdag i går! Det var så inspirerende og lærerigt - det er et dejligt trygt rum, du skaber, hvor man ikke er bange for at blotte sig, men kan vende de spørgsmål og tvivlstanker, der uværgerligt dukker op, uanset hvor længe og hvordan man arbejder med reikien.
LisKære Tine, Jeg vil gerne sige tusindvis af tak for samværet med jer gæve kvinder her gennem de sidste to dage, hvor Tine på fineste vis har ført os igennem Reiki modul 1. Jeg har nydt hver en time i dette udsøgte selskab. Jeg har i den grad nydt at føle mig fuldstændig fri til at stille alle de spørgsmål, jeg kan komme i tanke om og som du Tine simpelthen med din store visdom har kunnet svare på, uden jeg følte mig forkert på nogen måde. Tak, tak, tak!
​Du er en vild god lærer og vi har været en flok vild gode elever!
🤗
Kh IdaReiki forløbet har været en fantastisk rejse frem til i dag hvor jeg nu er Reikimester og Reiki Master Teacher og Tine har med sit gode humør og dybe og bredeindsigt været fantastisk til at formidle sin viden til os elever. For mig har det være en fantastisk udviklingsrejse. Især Reiki Mester og Reiki Master Teacher kurset har med en kraftfuld energi rigtig sat Reikien i perspektiv, Jeg kan kun anbefale Tines uddannelse, og synes at hver en krone har været det hele værd.
Steen.