Fjernhealing

At modtage en Reiki healing behøver ikke foregå via fysisk kontakt, hvor klienten ligger på en briks og mine hænder bliver lagt på klienten. Fordi vi alle energimæssigt er forbundet med hinanden, er Reiki healing ikke bundet af tid, rum og fysisk tilstedeværelse. Som Reiki healer arbejder jeg ligeså meget med at give fjernhealinger til mennesker rundt om i verdenen, som jeg giver Reiki healing på briks. En fjernhealing kan hjælpe med alt det, som en Reiki healing på briks også kan hjælpe med, f.eks. skabe ro og balance, styrke immunforsvaret, smertelindring, større afklaring og meget mere.


Fjernhealing foregår ved, at vi aftaler et tidspunkt, hvornår healingen skal finde sted. Til dette har jeg brug for dit navn og den adresse du vil være på når du modtager healingen. Herefter forbinder jeg mig med Reiki energien og der bliver dannet en form for bro mellem modtageren og mig, hvor energien flyder.


Du skal sørge for at være et sted, hvor du ikke bliver forstyrret og er i ro. Gerne flere timer efter at du har fået healingen. Efterfølgende skriver eller ringer jeg til dig om hvad jeg oplevede undervejs og du er meget velkommen til at vende tilbage enten på mail eller pr. tlf. om hvordan du har oplevet healingen.

1 Reiki fjernhealing inkl. samtale/mail koster 550 kr.Bestil tid til fjernhealing