Uddannelse i Reiki healingReiki healing er en smuk og kærlig healingsform, der hjælper dig til at komme mere i balance, finde ro og få mere jordforbindelse. Det er først og fremmest en gave til dig selv, da du kan bruge Reiki til at heale dig selv.

Tag uddannelse i Reiki healing efter Mikao Usui´s system til naturlig helbredelse og spirituel selvudvikling. Du behøver ingen forudsætninger for at lære Reiki. Alle kan lære at heale.

For at blive Reiki healer skal man igennem flere indvielser, der åbner op for Reiki energien. Når man herefter healer, bruger man ikke sin egen kraft, men er kanal for den universelle livsenergi.

Reiki uddannelsen består af flere moduler. Reiki 1, 2, 3 og Reiki Master Teacher delen. Ved hvert modul får du indvielse, lærer forskellige teknikker, chakralære, meditationer, lærer at heale dig selv og andre, og meget mere. Tilmed er der inkluderet 2 træningssessioner for hvert modul.

Indvielsen er en smuk og højtidelig proces, og derfor er mine kurser med små hold, så der også er mere individuel tid.Jeg vil gerne tilmelde mig