Uddannelse i Reiki healingTag uddannelse i Reiki healing efter Dr. Mikao Usui´s system til naturlig helbredelse og spirituel selvudvikling. Du behøver ingen forudsætninger for at lære Reiki. Alle kan lære at heale. Reiki healing er en smuk og kærlig healingsform, der hjælper dig til at komme mere i balance, finde ro og få mere jordforbindelse. Det er først og fremmest en gave til dig selv, da du kan bruge Reiki til at heale dig selv. ​

For at blive Reiki healer skal man igennem indvielser, der åbner op for Reiki energien og gør at du kan anvende forskellige symboler i din healing. Når man herefter healer, bruger man ikke sin egen kraft, men er kanal for den universelle livsenergi.

​Reiki uddannelsen består af flere moduler. Reiki 1, 2, 3 og Reiki Master Teacher delen. Ved hvert modul får du indvielse, lærer forskellige teknikker, chakralære, meditationer, lærer at heale dig selv og andre, lærer om meditationer, hvordan du renser dig selv og meget mere.
Tilmed er der inkluderet 2 træningssessioner for hvert modul. Indvielsen er en smuk og højtidelig proces, og derfor er mine kurser med små hold, så der også er mere individuel tid.
Jeg vil gerne tilmelde mig