Foredrag Husker du hvem du er?Foredraget handler om at leve fra sjælen og huske hvem vi er. Kærlighed, fred, barmhjertighed og accept er vores grundessens.
Når vi er der, er alt i os og omkring os fredfyldt og smukt.


Vi føler os ikke adskilt fra nogen eller noget, men forbundet med alt og alle. Når vi kigger ud i verden, ser vi skønhed. Et sted med smil, mangfoldighed, overskud og glæde.

Og lige pludselig HOV. Vores ego kalder på os. De mørke skyer trækker sig sammen om os, vi mister kontakten til vores kerne, vores sjæl, og vi havner i frygt og mismod.

Hvordan kan vi vende hjem igen til glæden og freden? Hvorfor er tilgivelse så vigtig, og hvordan bevarer vi 'bevidst kontakt' med den vi dybest set er?


Foredraget byder på øvelser og oplæg m.m. Alt sammen for at give dig redskaber til hvordan du kan leve fra hjertet og skabe en glædesfyldt dag.


Med afsæt i min teologiske baggrund, mit mangeårige arbejde som Reiki healer og med inspiration fra bl.a. bogen 'Et Kursus i Mirakler', Mary Baker Eddy og Florence Scovel Shinn glæder jeg mig til i foredraget at sætte spot på, hvem du er.